Eladó Családi ház, Újfehértó

#213800646

Eladó Családi ház

41.5 millió Ft

Újfehértó
Alapterület:
150 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
750 m2
Vegyes tüzelés
Udvari
Részben bútorozott
Délkelet
Önálló kert
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Újfehértó belvárosában, de mégis csendes helyen, jó szomszédokkal a Piaccsarnoktól pár percre, azfaltozott út mentén eladó egy 150 m2 alapterületű, modern, felújított családi ház dupla garázzsal, (mely felújításra vár még) 750 m2-es telken. A házat a közelmúltban teljesen felújították, (víz, villany csere), a külső homlokzat csak színezésre vár, melyet az új tulajdonosa saját ízlésére döntheti el.  A fürdőszoba új szanitereket és modern burkolatot kapott. Fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, de a gázcsonk a telken belül van.
Elrendezése: előszoba, nagy konyha-étkező, nappali, 3 szoba, 2db kamra, folyosó, fürdőszoba wc-vel. A beépített bútorok, konyhabútor gépekkel beépített előszobafal a vételár részét képezik. A ház alatt található egy 25 m2-es téglával kirakott boros pince. A ház mögött van a kazánház, van egy akár 2 gépkocsi tárolására alkalmas garázs és tárolásra alkalmas helyiség. Az utcafronti kerítés is új.
A ház falazata tégla és vályog, héjazata cserép, nyílászárói hőszigetelt műanyag nyílászárók redőnnyel. A családi ház jó elosztású, napfényes, valamennyi helyiségben természetes fény és szellőzés. Az udvar kisebb tereprendezésre vár. Pár perc sétával a városközpontban lévő valamennyi üzlet és szolgáltatás elérhető, piac, élelmiszerüzletek, iskola, posta, buszmegállók, orvosi rendelő, patika, éttermek, cukrászda, sport- és szabadidőközpont.
A város kedvező fekvése miatt Nyíregyháza és Debrecen is főútvonalon gyorsan elérhető. Családosok számára kitűnő választás. Csokk és kedvezményes hitel felvehető.

Előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Ikerház
Építési telek
Nyaraló
Panellakás
Sorház
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Garázs
Társasház
Gazdasági épület
Raktár
Telephely