Eladó Telephely, Újfehértó

#213800487

Eladó Telephely

150 millió Ft

Újfehértó
Alapterület:
550 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Könnyűszerkezetes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
8 000 m2
Vegyes tüzelés
Udvari
Önálló kert
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Nyíregyháza és Debrecen között Újfehértón a 4-es főút út mentén eladó egy 8000m2 telken lévő kiváló állapotú, több épületből álló csarnok.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Jelenleg is működő, de összességében 13 éve tevékenykedő kft-vel eladó a csarnok, meglévő ügyfélkörrel! A telek  nagysága több kamion beállására, illetve közlekedésére alkalmas. Részben zúzottköves és betonozott burkolattal.

Az épületek egy kb 100m2-es ház, mely raktározásra és kisebb felújítással akár irodának is megfelel, teljes közművel ellátott, a csarnokok Lindab szerkezetű, de téliesített, fűtése vegyestüzelésű kazán, 1100l-es puffertartállyal kombinálva, de az udvarban a gázcsonk is meg van. Van egy 150m2-es műhely egyenként 3 szekcionált garázs kapuval, az épület végében helyezkedik el egy autó mosó. Gumis műhelyként üzemel, felszerelve az összes gépekkel és szerszámokkal, mely a vételár részét képezi. A műhelyen belül található még egy 12m2-es iroda, wc és kézmosóval és egy szintén 12m2-es öltöző, wc és kézmosóval. A következő épület egy 160m2-es kamion mosó, mögötte egy külön zárt épület van, mely raktárként funkcionál 200m2-en. Ipari áram van!!

Mivel a telephely teljes berendezéssel, gépekkel, 13 éve jelenleg is működő kft-vel, ügyfélkörrel, árukészlettel eladó, csak a személyes dolgait kell hoznia magával és már folytathatja is a tevékenységet tovább!!

Ha más vállalkozásban gondolkodik, akkor a Kft nélkül is megvásárolható.

Részletes információért, hogy mennyibe kerül a telephely, illetve milyen összegű árukészletet tartalmaz az ár, hívjon  bizalommal és megbeszéljük.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Ikerház
Építési telek
Panellakás
Nyaraló
Üzlethelyiség
Sorház
Garázs
Társasház
Gazdasági épület
Iroda egyéb
Raktár
Telephely