Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#213800732

Eladó Családi ház

158 millió Ft

Nyíregyháza
Alapterület:
173 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
726 m2

Családi paradicsom Nyíregyháza és Oros között!

Családi paradicsom Nyíregyháza-Oros között! 173 m2-es, modern, luxus otthon várja új lakóit, mindössze 5 percre a belvárostól!

-Az épület 2020-ban készült el, és a legmodernebb technológiákat alkalmazva biztosítja lakóinak a komfortos életet. A 30-as Porotherm téglából épült ház 15 cm vastag szigeteléssel rendelkezik, míg a tetőtérben 40 cm vastagságú szigetelés gondoskodik a környezetbarát hőmegtartásról. Déli tájolása és tágas, világos belső terei kellemes atmoszférát teremtenek.

-Az ingatlanban összesen 4 szoba található, valamint nappali-étkező, konyha, 2 wc, 2 fürdőszoba, gardrób és spájz. A kényelmet tovább növelik a 2 fedett terasz és a fűtött, dupla állásos garázs (35m2).

-Energiatakarékosságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva, a ház teljes energiaellátását egy 10 kW-os napelemes rendszer biztosítja, mely Solar Edge inverterrel és autóstöltővel van ellátva. Ez a rendszer nem csak a ház villamosenergia igényét fedezi, hanem egy elektromos autó töltését is biztosítja. Még 8 és fél évig szaldo-s elszámolással. A fűtést a legmodernebb Vaillant kondenzációs kazán biztosítja, tartalékul pedig egy Bosch villanykazán szolgál, ami extra biztonságot nyújt. A gázszámla havi költsége mindössze 12 200 forint.

-A technológiai újítások tovább fokozzák az ingatlan vonzerejét. Egy okosrendszer segítségével a fűtés minden helyiségben külön termosztáttal szabályozható. Emellett a prémium Hoval hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik mindig friss, szűrt, előfűtött vagy előhűtött levegőről. A légkondicionálást LG Artcool multiklíma végzi minden szobában, míg a nagy nappaliban egy mennyezeti Daikin 5 kW-os klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

-Az ingatlanban minőségi, háromrétegű melegperemes nyílászárók találhatók, amelyek motoros alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal vannak ellátva. A világítást a Philips hue energiatakarékos okosvilágítási rendszer biztosítja minden helyiségben.

-Az udvart térköveztették és gyönyörűen parkosították, amelyben automata öntözőrendszer gondoskodik a növények gondozásáról. A kertben Biohort kerti tároló, játszótér és kerti világítás is található. A kényelmet fúrt kút és motoros kapuk teszik teljessé.

-Az ingatlanban a legfelső kategóriás vízlágyító és vízszűrő rendszer is ki van alakítva. A konyha teljesen felszerelt és gépesített, minőségi beépített gépekkel, mint például hűtő, fagyasztó, páraelszívó, sütő, mikrohullámú sütő és mosogatógép.

-A minőséget és a luxust a prémium anyagok és felszerelések tovább emelik, például a Grespania és FAP ceramiche spanyol és olasz csempék és melegburkolatok vagy a Laufen és Hansgrohe felsőkategóriás szaniterek.

-Az ingatlanban minden helyiségben egyedi méretre készített bútorok és gardróbszekrények találhatók. A biztonságot kamera- és riasztórendszer szolgálja, amely 24 órás távfelügyelettel van ellátva.

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon bizalommal és tegye álmai otthonává ezt a páratlan ingatlant! 

Elérhetőség:
+3630/2848-482

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése